Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prijem za učesnike "Zlatne rukavice"

rssBookmark and Share

Niš 01.12.2018. Južna Srbija Info

U Gradskoj kući u Nišu juče je održan svečani prijem za članove bokserskih reprezentacija Srbije i Rusije koji učestvuju na turniru Zlatna rukavica koji se ovog vikenda održava u niškoj hali Čair.

Prijem za učesnike "Zlatne rukavice"

Pored sadašnjih sportista i selektora dve reprezentacije, prijemu su prisustvovale i legende nekadašnjeg srpskog i jugoslovenskog boksa, i osvajači mnoštva medanja sa najvećih svetskih takmičenja poput Tadije Kačara, Puzovića, Šaćirovića, Vujkovića i naravno, nišlije Slobodana Cobija Pavlovića.

Prijemu su pored Gradonačelnika Darka Bulatovića prisustvovali i zamenik gradonačelnika Miloš Banđur i gradski većnik Branislav Kačar.

Gradonačelnik Bulatović je zahvalio svim gostima što su došli u Niš u kome se posle 21 godine pauze organizuje jedna velika bokserska smotra kakva je Zlatna rukavica, a sve u sklopu napora da se nekada najtrofejniji jugoslovenski sport vrati na velika vrata u naš grad.

Gradonačelnik je poručio da će Niš nastaviti da pomaže razvoj sporta i oživljavanje bokserske tradicije, i reprezentativcima Srbije i Rusije poželeo puno uspeha, kako na ovom turniru, tako i na svim takmičenjima ubuduće, u nadi da će i neko od sadašnjih niških boksera ponoviti rezultate i uspehe nekadašnjih majstora  ove plemenite veštine.


#   Niš   boks   Južna Srbija Info   Darko Bulatović   Miloš Banđur   Gradski većnik   Branislav Kačar   Zlatna rukavica boks
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima