Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радник у Сурдулици освојио бод против Партизана

rssBookmark and Share

Сурдулица 14.10.2015. Бета

Фудбалери Радника из Сурдулице одиграли су данас 2:2 са Партизаном код куће у 13. колу Супер лиге Србије.

Радник у Сурдулици освојио бод против Партизана

Шампион Партизан водио је 2:0, али је Радник головима у другом полувремену изједначио и тако освојио свој 10. бод у сезони. Црно-бели су тако остали на једној победи у последњих шест утакмица Супер лиге и сада су на четвртом месту табеле са 21 бодом, 11 мање од лидера Црвене звезде, који има меч мање. Другопласирани Борац има 24, а трећи Јавор 22, али и меч мање.

Партизан је на своје прво гостовање у Сурдулици дошао са прилично измењеним саставом, јер у тиму није било Андрије Живковића, Абубакара Оумаруа, Грегора Балажица и Фабрисија Дорнеласа, али повео већ у седмом минуту, када је Петар Грбић са десне стране центрирао до Алена Стевановића, који је сместио лопту у мрежу за 1:0.

У 33. минуту било је 2:0, а асистент је поново био Грбић, који је са десне стране додао лопту Валерију Божинову, а он савладао Боривоја Ристића.

Радник је у другом полувремену заиграо офанзивније, а Партизан се повукао, тако да је домаћин у року од 15 минута дошао до изједначења након два гола Милоша Станковића.

Прво је Филип Стојановић упутио пас у простор, а Станковић је утрчао иза одбране и лако савладао Живковића.

Црно-бели су након тога имали једну стативу, а Стојановић је поново покренуо акцију, а лопта је дошла до Станковића, а он донео изједначење.


#   Сурдулица   фудбал   Партизан ФК   Радник ФК
@FKPartizanBG @FKRadnik @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима