Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Асфалтирање у предизборној кампањи

rssBookmark and Share

01.11.2011. Аutor : S.Popović |

У Лалинцу асфлтирано 256 метара пута од центра села до сеоске цркве. Преосталих седамадесетак метара добиће ново асфалтно рухо наредних дана, тако да ће мештани, пре почетка сезоне киша, уместо досада преко испраног туцаника,блата и ударних рупа, моћи без проблема да одлазе до цркве и гробља на коме се већ у суботу обележавају ,,Задушнице,,.

Асфалтирање у предизборној кампањи

Кампања је почела !

Село Лалинац једно је од од најсложнијих заједница чији пример би требало да следе и житељи осталих насеља са територије наше општине. Недавно су, посредством општине, добили асфалтни пут до Ниша, којим су знатно скратили време одласка у овај град а да не морају да круже преко Сврљига.

Но, и пре и после ове акције, захваљујући перманентној активности Месне заједнице – Лалинац и одборника из овог села Драгана Михајловића, асфалтирано је неколико улица.

-Све је то рађено кроз акцију ‚‚На динар – три динара‚‚ где на добровољно сакупљена средства мештана општина уплаћује још три четвртине. На овај начин се на обострано задовољство брже и лакше решавају инфраструктурни проблеми. Ја позивам и житеље осталих села да на овај начин решавају проблеме у својим махлама, рекао је данас председник општине Милија Милетић, приликом обиласка радилишта у Лалинцу.


#   Милија Милетић   председник општине   асфалтирање   Драгана Михајловић   месне заједнице
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима