Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директор полиције наложио хитно проналажење одговорних за паљење аутомобила

rssBookmark and Share

Ниш 16.08.2018. Јужна Србија Инфо

Директор полиције Владимир Ребић, након састаннка највишег руководства Дирекције полиције са начелницима свих полицијских управа у Србији на коме је разматрана актуелна безбедносна ситуација у држави, наложио хитно проналажење одговорних за паљење аутомобила у Нишу.

Директор полиције наложио хитно проналажење одговорних за паљење аутомобила

„Ови случајеви уносе немир и осећај несигурности међу грађанима, зато сам наложио да се починиоци што пре пронађу и приведу правди. На расветљавању ових кривичних дела ангажоване су све надлежне службе, како у седишту Дирекције полиције, тако и у полицијским управама у којима смо имали паљење аутомобила. Интензивно се ради на прикупљању доказа како би одговорни за ова кривична дела били ухапшени. Они који мисле да могу да се понашају бахато, неће проћи некажњено“ рекао је Ребић након састанка.

Директор полиције истиче да је наложио да се у наредном периоду максимално ангажују сви полицијски службеници, да се појача оперативни рад и да се предузму неопходне мере у циљу повећања присуства полиције на улицама.

„Наш задатак је да грађанима пружимо потпуну сигурност и спречимо извршење кривичних дела и управо зато сам наложио додатне мере у циљу унапређења безбедности у Републици Србији“ рекао је Ребић.


#   Ниш   МУП РС   Владимир Ребић   паљење аутомобила
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима