Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Девојка силована у комбију, малолетница нападнута на пијаци

rssBookmark and Share

Ледена стена 07.05.2013. Izvor: Blic

Силовање и покушај силовања, тамни су биланс напада сексуалних манијака у Нишу током ускршњих празника. Слободан Д. (42) , ухапшен је због сумње да је око пола часа иза поноћи у комбију силовао С.И. (29) из Ниша.

Девојка силована у комбију, малолетница нападнута на пијаци

Девојку је пронашао друг на путу у окочлини Међурова и одмах након тога обавестио полицију. С.И. је те вечери изашла из угоститељске радње “Сами”, а Слободан јој је понудио вожњу до куће својим комбијем. Међутим, уместо кући - одвео ју је на непознату локацију, обљубио и затим избацио из комбија.

- Након идентификације, осумњичени је задржан, а након саслушања судија му је одредио једномесечни притвор. Он након привођења није негирао да је било сексуалног односа са оштећеном, али је демантовао да је било присиле - каже за "Блиц" саговорник из истраге.

Полиција је је привела и М.С. (16) из Пуковца због сумње да је 5. маја око два часа иза поноћи на пијаци у овом месту покушао да силује Ј.П. (17) из једног околног села.

Он се сумњичи да је искористио стање алкохолисаности маолетнице која је изашла из оближњег кафића, па је покушао да је обљуби на силу. Оборио је на земљу и скинуо панталоне, али се у близини појавила патрола полиције па је одустао и побегао.

Малолетница је исте вечери затечена како се тетура улицама Пуковца па је одведена прво до Дома здравља па на Гинеколошко - акушерску клинику у Нишу, где су констатоване повреде приликом покушаја силовања. Извршено је препознавање након чега је осумњичени приведен истражном судији који му је одредио притвор до 30 дана.

Милан С. (22) из села Батушинац ухапшен је због сумње да је 4. априла, три сата иза поноћи, код Железничког моста у центру Ниша онесвестио, па силовао пролазницу (24) а крајем априла манијаци су напали две жене у Нишу.

Нишлијка О.С. (43) пријавила је полицији 26. априла око 20.20 часова да ју је у Сремској улици пратио и додиривао по стражњици непознати мушкарац, који је покушао и да јој свуче панталоне.

Два дана пре тога, радницу трафике М.Б. (32) у насељу Ледена стена, напао је Нишлија Б.Н. (44) у пијаном стању, вукао је за косу и терао је на орални секс. Жену је спасио пас који је блудника ујео за руку. У полицији је потврђено да је против нападача поднета кривична пријава због сумње да је починио кривично дело злостављања и мучења.

Махао полним органом пред девојчицом на ролерима

Полиција трага за манијаком (40) који је 28. априла четрнаестогодишњој девојлчици која је возила ролере у нишкој Тврђави показивао полни орган. Он је девојчицу зауставио око 18 часова и најпре је додиривао по стражњици, да би након тога стао испред ње, скинуо панталоне и извадио полни орган.


#   девојка   кривична пријава   Ледена стена   кривично дело   6. април
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима