Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Настављена серија сексуалних напада на југу Србије

rssBookmark and Share

Ледена стена 10.06.2013. Autor: Večernje Novosti

Настављена серија сексуалних напада на југу Србије. Жене пресрећу на улици, егзибиционисти по ћошковима, силовања на кеју

Настављена серија сексуалних напада на југу Србије

Како пишу Новости обљубљивањем тринаестогодишње девојчице, у Нишу и околини настављена је серија бизарних иживљавања сексуалних манијака. Нишка полиција ухапсила је Петра Р. (47), привремено насељеног у колективном центру надомак Ниша, због сумње да је извршио кривично дело обљуба над дететом.

Терети се да је 6. јуна у вечерњим сатима, у једном селу у околини Ниша, насрнуо на дете које је било у друштву своје деветогодишње сестре! Осумњичени је девојчице, чијег је оца и деду познавао, сусрео на сеоском путу. Тада му се старија сестра пожалила да се посвађала са мајком, па их је одвео да „попричају“ на оближњу ливаду, где је понео и ћебе.

Како Новости сазнају, када се млађа девојчица успавала, осумњичени је на ћебету напаствовао старију.

Полиција је привела и М. С. (16) из Пуковца, због сумње да је 5. маја око два часа иза поноћи на пијаци у овом месту покушао да силује Ј. П. (17) из једног околног села. Терети се да је искористио стање алкохолисаности малолетнице која је изашла из оближњег кафића, па је покушао да је обљуби на силу.

Оборио је на земљу и скинуо панталоне, али се у близини појавила патрола полиције па је одустао и побегао.

- Малолетница је исте вечери затечена како се тетура улицама Пуковца па је одведена прво до Дома здравља, па на Гинеколошко-акушерску клинику у Нишу, где су констатоване повреде приликом покушаја силовања - каже за „Новости“ извор из истраге. - Извршено је препознавање, након чега је осумњичени приведен.

Пре месец дана у Нишу је ухапшен Слободан Д. (42) из Подгорице, због сумње да је 3. маја око пола часа иза поноћи у комбију силовао С. И. (29). Девојку је пронашао друг на путу у околини Међурова и одмах након тога обавестио полицију. С. И. је те вечери изашла из једне угоститељске радње, а Слободан јој је понудио вожњу до куће својим комбијем.

Међутим, девојку је одвео на непознату локацију, обљубио и затим избацио из комбија. Када је идентификован и приведен, осумњичени је потврдио да је било сексуалног односа са оштећеном, али је демантовао да је било присиле.

Милан С. (22), из села Батушинац, лишен је слободе због сумње да је 4. априла, три сата иза поноћи, код Железничког моста на нишавском кеју у центру града онесвестио, па силовао младу пролазницу. А неколико дана пре тога, радницу трафике М. Б. (32) у насељу Ледена стена, напао је Нишлија Б. Н. (44) у пијаном стању, вукао је за косу и терао је на орални секс. Жену је спасао пас, који је блудника ујео за руку. У нишкој полицији потврђено је да је против нападача поднета кривична пријава због сумње да је починио кривично дело злостављања и мучења.

МАНИЈАК

Нишка полиција трага за манијаком, старим око 40 година, који је крајем априла 14-годишњој девојчици, која је возила ролере у нишкој Тврђави, показивао полни орган.

ПРАТИО

Нишлијка О. С. (43) пријавила је полицији да је 26. априла у вечерњим сатима у Сремској улици пратио и додиривао по стражњици непознати мушкарац, који је покушао и да јој свуче панталоне.


#   полиција   жене   кривична пријава   Ледена стена   кривично дело   6. април
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима