Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Двојицу младића видео како подижу паре у коцкарници и тада је почела драма

rssBookmark and Share

28.11.2014. Нишке Вести

Нишка полиција ухапсила је С.К. (19) из Ниша због сумње да је 25. новембра око 15 часова покушао да опљачка двојицу Лесковчана и отме им део премије коју су освојили на рулету у једној нишкој коцкарници.

Двојицу младића видео како подижу паре у коцкарници и тада је почела драма
Двојицу младића видео како подижу паре у коцкарници и тада је почела драма

Нападач је видео када су двојица младића подигли са благајне 273.000 динара па је кренуо да их прати.

На семафору у Шуматовачкој улици, на раскрсници са Булеваром 12. фебруар, он је пришао младићу који је био на сувозачком месту аутомобила "алфа ромео" и уз претњу ножем затражио му 50.000 динара.

 Пошто му је младић рекао да паре нису код њега, већ код његовог друга који је возио ауто, нападач је кренуо ка возачу, али су младићи искористили то да истрче из аутомобила и дају се у бег колико их ноге носе. Један је почео да бежи ка згради Бановине а други, супротно – ка улици Ђуке Динић где је усплахирен утрчао у једну мењачницу и затражио телефон да позове полицију, каже наш извор.

Интервентна патрола је брзо дошла на лице места, али је разбојник већ побегао. Ипак, оперативним радом брзо је идентификован и приведен. Утврђено је да је С.К., иако млад, стари знанац нишке полиције.

Против њега је од 2009. до 2012.године поднето осам кривичних пријава због дрске крађе, насилничког понашања, учествовања у тучи и наношења тешких телесних повреда. У последње две године против њега је поднето 10 прекршајних пријава, од којих су пет у овој години поднете због ножења ножа, каже наш саговорник.

Уз сагласност Основног јавног тужилаштва, С.К. је задржан у полицији до 48 часова


#   пљачка   коцкарнице   отимачина   премије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима