Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Грделица: Снаја подводила свекрву

rssBookmark and Share

Грделица 12.12.2016. Курир, Мондо

Мушкарац (29) из Грделице покушавао да реши спор између своје мајке (48) и жене (28), јер се испоставило да је снаја, наводно, подводила свекрву.

Грделица: Снаја подводила свекрву

Снаја и свекрва су се посвађале због љубавника, па је човек морао да се врати кући из иностранства, где ради с оцем, како би решио породични спор.

Он је том приликом упутио низ тешких речи и претњи супрузи због чега је њена родбина одлучила да га пријави полицији.

"Све је почело кад је, наводно свекрва ушла у љубавну везу с једним радником на Коридору 10 у Грделичкој клисури. Радник је био чест гост у нииховом дому и бацио је око на лепушкасту и за своје године прилично згодну свекрву", објашњава за "Курир" један мештанин.

Он додаје да се снаја правила да не примећује љубавну аферу између свекрве и радника.

"Снаја је често, како се прича по селу, због материјалне користи, наводно, подводила своју свекрву. Тачније, намештала је одабране клијенте свекрви и кад су они долазили, напуштала је кућу ", каже саговорник "Курира".

Како каже, овај бизнис између снаје и свекрве је пукао кад су једна другој на рукама угледале исто златно прстење, које су приметиле код још неколико мештанки.

"У питању је било јефтино турско злато. Наводно, испоставило се да је снаја полудела кад је видела да је љубавник исти прстен поклонио и љубавници, њеној свекрви, као и другим мештанкама. Тада су њих две почеле да се свађају. И једна и друга су звале сина, односно мужа телефоном и жалиле му се, па је човек морао да се врати кући из иностранства и смири ситуацију", каже извор "Курира".

Адвокат овог несрећног човека објашњава да његов клијент није критиковао само супругу већ и мајку и да је страдао ни крив ни дужан.

"Исте речи упутио је и једној и другој, али пријављен је због наводног насиља над супругом. Мајка је рекла да се она није осећала угроженом, а лично мислим да ни снаја није претила никаква опасност, нити је претрпела штету", каже саговорник листа.


#   секс   Грделица
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима