Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лажним представљањем оштетио фирме за 64.000 динара

rssBookmark and Share

Лесковац 21.10.2010. ФоНет

Лесковачка полиција поднела је Основом јавном тужилаштву у том граду кривичну пријаву против Славка К. (30) због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела превара.

Сумња се да је Славко К., у 2007. години, сачинио лажну легитимацију на име Ненада Станковића, коју је оверио печатом Градског музичког центра у Лесковцу, којом се лажно представљао као музички уредник и координатор музичке омладине, непостојеће организације "Југоконцерт" чији је наводни оснивач Скупштина града Лесковца.

У саопштењу се наводи да се он, у периоду од 2008. године па до данас, приватним предузетницима и власницима више предузећа са подручја Лесковца, Лебана, Бојника, Власотинца и Грделице, лажно се представљајући као представник општине и градоначелника, који је задужен за организовање музичких манифестација, тражио новчана средства на име рекламе и бесплатних улазница.

Укупна материјална штета коју је причинио превареним лицима износи око 63.700 динара.

Због сумње да је Славко К. на овај начин преварио већи број приватних предузетника и власника правих лица, полиција позива све оштећене да Полицијској управи у Лесковцу пријаве догађај и поднесу пријаву.



#   Лесковац   полиција   материјална штета   Скупштина града
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима