Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Малолетници обили цркву ,,Оџаклију’’ и украли 60.000 динара

rssBookmark and Share

20.08.2011. Аутор: Данило Коцић, Извор: градлесковац.нет

Лесковачка полиција поднела је кривичне пријаве против две малолетне особе због постојања основа сумње да су извршиле три кривична дела тешке крађе.
Извршењем ових кривичних дела проузрокована је штета православној цркви "Оџаклија" у Лесковцу и самостално угоститељским радњама "Цића" и "Стара Липа" –наводи се у саоопштењу ПУ у Лесковцу

Црква Оџаклија
Црква Оџаклија

ЛЕСКОВАЦ - Сумња се да су њих двојица у Лесковцу, у току ноћи 5. и 6.-тог августа ове године, каменом поломили стакло на цркви "Оџаклија" и из дела цркве где се врши продаја свећа противправно присвојили око 60.000 динара. Наведени новац потрошили су за куповину разних прехрамбених производа.

Постоје основи сумње да су ова двојица у току ноћи 8. и 9. августа у Лесковцу, подесним предметом обили улазна врата просторија СУР "Цића" и противправно присвојили новац од око 6.000 динара, два мобилна телефона и већу количину меса, месних прерађевина и безалкохолног пића.

Такође се сумња да су ова два малолетника у току ноћи 12. и 13. августа у Лесковцу обили просторије СУР "Стара Липа" одакле су противправно присвојили 30.000 динара, роштиљ месо, разне месне прерађевине и алкохолна пића.


#   алкохолна пића
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима