Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Maloletnici obili crkvu ,,Odžakliju’’ i ukrali 60.000 dinara

rssBookmark and Share

20.08.2011. Autor: Danilo Kocić, Izvor: gradleskovac.net

Leskovačka policija podnela je krivične prijave protiv dve maloletne osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile tri krivična dela teške krađe.
Izvršenjem ovih krivičnih dela prouzrokovana je šteta pravoslavnoj crkvi "Odžaklija" u Leskovcu i samostalno ugostiteljskim radnjama "Cića" i "Stara Lipa" –navodi se u saoopštenju PU u Leskovcu

Crkva Odžaklija
Crkva Odžaklija

LESKOVAC - Sumnja se da su njih dvojica u Leskovcu, u toku noći 5. i 6.-tog avgusta ove godine, kamenom polomili staklo na crkvi "Odžaklija" i iz dela crkve gde se vrši prodaja sveća protivpravno prisvojili oko 60.000 dinara. Navedeni novac potrošili su za kupovinu raznih prehrambenih proizvoda.

Postoje osnovi sumnje da su ova dvojica u toku noći 8. i 9. avgusta u Leskovcu, podesnim predmetom obili ulazna vrata prostorija SUR "Cića" i protivpravno prisvojili novac od oko 6.000 dinara, dva mobilna telefona i veću količinu mesa, mesnih prerađevina i bezalkoholnog pića.

Takođe se sumnja da su ova dva maloletnika u toku noći 12. i 13. avgusta u Leskovcu obili prostorije SUR "Stara Lipa" odakle su protivpravno prisvojili 30.000 dinara, roštilj meso, razne mesne prerađevine i alkoholna pića.


#   alkoholna pića
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima