Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Малолетник из Лесковца крао уз претњу ножем, претукао тинејџера и диловао дрогу

rssBookmark and Share

Лесковац 13.11.2019. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу ухапсили су седамнаестогодишњег младића из Лесковца, због постојања основа сумње да је у протеклих месец дана на подручју овог града извршио кривична дела разбојништво, тешка крађа, неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, неовлашћено држање опојних дрога и насилничко понашање.

Малолетник из Лесковца крао уз претњу ножем, претукао тинејџера и диловао дрогу

Сумња се да је он, у касним вечерњим часовима 1. и 7. новембра ове године, извршио кривична дела разбојништво и тешка крађа на нарочито дрзак и безобзиран начин тако што је  у продавницама од радница уз претњу ножем отимао новац из касе. Том приликом, како се сумња, присвојио око 70.500 динара.

Полицијски службеници су против њега поднели кривичне пријаве због сумње да је извршио кривична дела у вези са продајом и држањем опојних дрога. Наиме, приликом прегледа осумњиченог и аутомобила који је користио пронађено је и одузета мања количина марихуане. 

Постоји основи сумње да је он, са још две малолетне особе, извршио кривично дело насилнично понашање због тога што су 31. октобра у Улици мајора Тепића претукли шеснаестогодишњака, који је том приликом задобио телесне повреде. 

Осумњиченом  је судија за малолетнике Вишег суда у Лесковцу одредио је притвор.


#   Лесковац   малолетник   разбојништво   ПУ Лесковац
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима