Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На путу Пирот–Ниш повређено петоро немачих држављана

rssBookmark and Share

Пирот 02.09.2016. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Петоро немачких држављана, од којих троје деце, повређено је јутрос у саобраћајној незгоди која се догодила на магистралном путу Ниш–Пирот код села Долац.

Фото: Белами
Фото: Белами

Како је саопштила Оливера Милић, портпарол Полицијске управе у Пироту, до несреће је дошло када је комби немачких регистрација прешао у супротну коловозну траку, ударио у металну ограду а затим се преврнуо на бок.

- Пет особа пребачено је на лечење у нишки Клинички центар, док је шеста, такодје путник у комбију прошла без повреда – прецизирала је МИлићева.

- Како нам је потврдјено у овој здравственој установи, примљено је двоје одраслих и троје деце.

- Мушкарац је задржан на лечењу на Клиници за грудну хирургију, тачније на одељењу интезивне неге због повреде грудне кости. Његова супруга је задобила повреду потколенице и она је пребачена на Клинику за кардиоваскуларну хирургију док су деца на Дечјој хиррушкој клиници на опсервацији – казали су у нишком Клиничком центру.

- Како сазнајемо, ради се о немачким држављанима турског порекла. Узрок несреће се још утврдјује али се не искључује могућност да се возач комбија успавао.


#   Пирот   Клинички центар Ниш   саобраћајна незгода   Клинички центар   Немци   Оливера Милић   ПУ Пирот   Долац   повређени
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима