Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Пекар хтео да се запали бензином због исечене струје

rssBookmark and Share

24.04.2015. З.С. Јужна Србија Инфо

Нажалост све чешћи су случајеви покушаја спаљивња и сакаћења у Србији, па и у Нишу због тешке материјалне ситуације.
Данас се у центру Ниша десила се права тв новела, када је власник пекаре "Брашко" Братислав Благојевић, претио самоспаљивањем, јер му је искључена струја због наводног нелегалног самоприкључења.

Пекара Брашко Ниш, Фото: www.nadji.info
Пекара Брашко Ниш, Фото: www.nadji.info

Све се одиграло данас, на десет метара од познате нишке пешачке улице у поподневним сатима, када су радници електродистрибуције дошли да прекину испоруку струје, како тврде у "Југоистоку" због нелегалне потрошње на ел.бројилу.

Власник пекаре претио је да ће се полити бензином и запалити, тврдећи да су они само закупци поменутог локала у самом центру града и да ништа немају са тим, као и да редовно плаћају рачуне за потрошену енергију.

Како сазнајемо, доласку радника електродистрибуције, предходила је посета вештака из Дирекције за мере и драгоцене метале који су контролисали или "бажадарили" бројило. кажу из пекаре Брашко, не знајући тачан разлог њиховог доласка.

Оно што је помало интересантно, како смо и сами видели, пекара је у току овог дешавања све време радила, а била је присутна и патрола полиције.

Да подсетимо, из "Југоистока" су више пута најављивали да овакве случајеве неће толеристати.

Наравученије: Када купујете или изнајмљујете стан, или пословни простор имаћете још један трошак, вероватно излазак на терен неког од овлашћених вештака, који би утврдили исправност вашег бројила.

У противном постоји вероватноћа да вас задеси слична ситуација.


#   струја   Електродистрибуција   пекара   покушај     сеча струје   спаљивање     Братислав Благојевић   пословни простор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима