Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пиштољ, ловачка пушка, пригушивачи, оловка из које се испаљују меци..

rssBookmark and Share

Ниш 11.04.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у координисаној акцији са Вишим и Основним јавним тужилаштвом у Нишу, ухапсили су Д. С. (1974) из Ниша и Д. М. (2005) из околине Дољевца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Пиштољ, ловачка пушка, пригушивачи, оловка из које се испаљују меци..

Претресом радионице коју користи Д. С. пронађена су три пиштоља, ловачка пушка, 13 оквира, преправљена оловка из које могу да се испаљују меци, пригушивач и две цеви за пригушиваче, адаптер за испаљивање сигналних метака, више различитих делова оружја, 362 метка различитог калибра, три ловачка патрона, као и три празне чауре, а у његовом аутомобилу 23 пригушивача.

У стану и другим просторијама које користи Д. М. из околине Дољевца полиција је пронашла пиштољ, пригушивач и осам метака.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће Д. С., уз кривичну пријаву, бити приведен вишем јавном тужиоцу у Нишу, а Д. М., уз кривичну пријаву, основном јавном тужиоцу у Нишу.


#   Ниш   Дољевац   муниција   оружје   ПУ Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима