Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pištolj, lovačka puška, prigušivači, olovka iz koje se ispaljuju meci..

rssBookmark and Share

Niš 11.04.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u koordinisanoj akciji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su D. S. (1974) iz Niša i D. M. (2005) iz okoline Doljevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pištolj, lovačka puška, prigušivači, olovka iz koje se ispaljuju meci..

Pretresom radionice koju koristi D. S. pronađena su tri pištolja, lovačka puška, 13 okvira, prepravljena olovka iz koje mogu da se ispaljuju meci, prigušivač i dve cevi za prigušivače, adapter za ispaljivanje signalnih metaka, više različitih delova oružja, 362 metka različitog kalibra, tri lovačka patrona, kao i tri prazne čaure, a u njegovom automobilu 23 prigušivača.

U stanu i drugim prostorijama koje koristi D. M. iz okoline Doljevca policija je pronašla pištolj, prigušivač i osam metaka.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će D. S., uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu, a D. M., uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Nišu.


#   Niš   Doljevac   municija   oružje   PU Niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima