Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Погинула девојка, лекари се боре за живот два тинејџера

rssBookmark and Share

09.08.2011. Аutor : Stefan Radović

У тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ догодила надомак Куршумлије, живот је изгубила шеснаестогодишња девојка Т.М. (16) из Ћуприје, док је њених двоје сапутника теже повређено, а троје лакше.

Погинула девојка, лекари се боре за живот два тинејџера

Како ''Јужна Србија'' сазнаје, до удеса је дошло када је возач аутомобила Стеван.Д (18) из још неутврђених разлога прешао у супротну траку, слетео на земљану косину где се неколико пута преврнуо.

Повређени су колима Хитне медицинске помоћи превежени у Клинички центар у Нишу, где се лекари тренутно боре за њихове животе. Како сазнајемо од извора са лица места због полицијског увиђаја овај део пута је чак три сата био потпуно блокиран.

Наш добро обавештени инсајдер из Клиничког центра у Нишу каже да су у овој здравственој установи довежена два лица са повредама опасним по живот и да се још увек налазе у тешком стању са дијагнозом ''неизвесно''

-Ивана. М (19) је у тешком стању налази се на апаратима за дисање. Она има повреде кичме и кичмене мождине и тренутно је у полу свесном стању, каже за ''ЈужнуСрбију'' извор из Клиничког центра у Нишу додајући притом да је стање другог пацијента још теже.

-Стеван. Д  (18) се налази у бесвесном стању, има крварење у плућној марамици и прикачен је на апарату за вештачко дисање и његова дијагноза је такође ''неизвесно'', ипак лекари чине све што је у њиховој моћи, открива наш извор из Клиничког центра у Нишу.

Возачу Стевану. Д из Куршумлије је урађена анализа крви како би се проверило да ли је био под дејством алкохола, а резултати ће бити ускоро познати.

 


#     Јужна Србија регион   Клинички центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима