Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poginula devojka, lekari se bore za život dva tinejdžera

rssBookmark and Share

09.08.2011. Autor : Stefan Radović

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila nadomak Kuršumlije, život je izgubila šesnaestogodišnja devojka T.M. (16) iz Ćuprije, dok je njenih dvoje saputnika teže povređeno, a troje lakše.

Poginula devojka, lekari se bore za život dva tinejdžera

Kako ''Južna Srbija'' saznaje, do udesa je došlo kada je vozač automobila Stevan.D (18) iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku, sleteo na zemljanu kosinu gde se nekoliko puta prevrnuo.

Povređeni su kolima Hitne medicinske pomoći preveženi u Klinički centar u Nišu, gde se lekari trenutno bore za njihove živote. Kako saznajemo od izvora sa lica mesta zbog policijskog uviđaja ovaj deo puta je čak tri sata bio potpuno blokiran.

Naš dobro obavešteni insajder iz Kliničkog centra u Nišu kaže da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi dovežena dva lica sa povredama opasnim po život i da se još uvek nalaze u teškom stanju sa dijagnozom ''neizvesno''

-Ivana. M (19) je u teškom stanju nalazi se na aparatima za disanje. Ona ima povrede kičme i kičmene moždine i trenutno je u polu svesnom stanju, kaže za ''JužnuSrbiju'' izvor iz Kliničkog centra u Nišu dodajući pritom da je stanje drugog pacijenta još teže.

-Stevan. D  (18) se nalazi u besvesnom stanju, ima krvarenje u plućnoj maramici i prikačen je na aparatu za veštačko disanje i njegova dijagnoza je takođe ''neizvesno'', ipak lekari čine sve što je u njihovoj moći, otkriva naš izvor iz Kliničkog centra u Nišu.

Vozaču Stevanu. D iz Kuršumlije je urađena analiza krvi kako bi se proverilo da li je bio pod dejstvom alkohola, a rezultati će biti uskoro poznati.

 


#     Južna Srbija region   Klinički centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima