Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Са кацигом на глави и пиштољем у рукама опљачкао месару

rssBookmark and Share

21.11.2014. Блиц, Јужна Србија Инфо

Наоружани разбојник маскиран кацигом опљачкао је синоћ око 20 часова месару "Адимес" на Тргу Краља Александра у Нишу.

Са кацигом на глави и пиштољем у рукама опљачкао месару

Он је ушао у месару са пиштољем у рукама, након чега је од престрављених радница отео пазар и чекове који су се нашли у каси. После тога, побегао је у правцу Шиваре

Незванично, сумња се да иза ове пљачке стоји Нишлија А. Д. (19), који је за нешто више од месец дана починио чак 20 крађа и разбојништава, а на слободи је јер му је немогуће одредити притвор због штрајка адвоката. А. Д. се сумњичи да је до сада од пролазница и радница у трговинама отео око 260.000 динара.

 Он се сумњичи за два разбојништва, две разбојничке крађе, шест тешких и десет лакших крађа. Живео је у напуштеним кућама одакле је долазио до града бициклом и прилазио углавном женама којима је крао торбе и новчанике. Једну Нишлијку је тешко повредио јер ју је вукао по бетону у близини ОТЦ-а, у покушају да јој отме торбу, па је задобила ишчашење кука - каже наш извор близак истрази.

У једном случају, жртви је отвотрио врата од лифта у згради, глумећи уљудног комшију, да би јој потом истргао новчаник и побегао. Крао је по трафикама и трговинама, тако што би пришао до касе, дограбио новац и побегао. Торбе и новчанике је бацао углавном поред пруге или око нишавског кеја.

 Први пут је приведен када је почео штрајк адвоката, али није могао да му се одреди притвор без браниоца, с обзиром да је то била лакша крађа. И следећа два пута је "пао" за мање крађе, па је опет пуштен, али је у међувремену починио и тежа кривична дела, која је полиција расветлила - каже наш извор.

Сумња се и да су му у појединим крађама помагала тројица малолетне браће који су кривично неодговорни. Полиција и даље трага за А. Д.


#   полиција   пљачка   месара     штрајк адвоката
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима