Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Са фантомкама на главама напали сина начелника Градске управе Ниша

rssBookmark and Share

28.06.2017. Б.Јаначковић, Блиц, Јужна Србија Инфо

Двојица маскираних нападача насрнули су у ноћи између 24. и 25 јуна Јована Јанића (32), сина начелника Градске управе Ниша Љубише Јанића. Инцидент се одиграо на платоу иза зграде у којој је Фонд за развој на Булевару Немањића, пише Блиц.

Љубиша Јанић, Фото: К. Каменов / РАС Србија
Љубиша Јанић, Фото: К. Каменов / РАС Србија

Све се на срећу завршило без тежих последица, а Љубиша Јанић сматра да је напад на његовог сина, заправо био усмерен ка њему.

- Мој син се враћао из града са девојком када су из жбуна искочила двојица мушкараца који су навукли фантомке на главе. Он је прво мислио да је у питању шала, али су га онда су кренули на њега песницама. Он је покушао да се одбрани а пошто је девојка почела да вришти, они су побегли. Он нема никакве повреде, тако да је на срећу све прошло без последица - објашњава први човек Градске управе Ниша.

Љубиша Јанић сматра да иза напада стоји неко ко је био незадовољан неком његовом одлуком, с обзиром на значај функције коју обавља, или је пак напад упозорење за нешто што се тек треба догодити.

- Мој син је доктор медицинских наука и не постоји никакав разлог да га неко препада са фантомкама на глави. Сигурно је то било усмерено ка мени. Анализирао сам одлуке које сам доносио и нисам успео да нађем могући разлог за напад. До сада нико од мене није тражио ни да да донесем неку одлуку која није по закону, па да то можда буде разлог. Моја супруга је до јуче била Директор Пореске управе, а сада је координатор Пореске полиције, тако да би и то можда могао да буде разлог, али сам вероватно ја у питању - сматра Јанић.

У нишкој полицији потврђују само да су поступали су по пријави да су, 24. јуна ове године нешто пре поноћи, две непознате особе покушале физички да нападну младића и девојку из овог града, а потом им и претили.

- Полиција је одмах по пријави изашла на лице места и предузела све неопходне мере и радње из своје надлежности и консултовала тужиоца Основног јавног тужилаштва у Нишу, који се изјаснио да нема елемената кривичног дела - саопштено је из полиције.


#   полиција   насиље   Градска управа   ПУ Ниш   Љубиша Јанић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима