Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sa fantomkama na glavama napali sina načelnika Gradske uprave Niša

rssBookmark and Share

28.06.2017. B.Janačković, Blic, Južna Srbija Info

Dvojica maskiranih napadača nasrnuli su u noći između 24. i 25 juna Jovana Janića (32), sina načelnika Gradske uprave Niša Ljubiše Janića. Incident se odigrao na platou iza zgrade u kojoj je Fond za razvoj na Bulevaru Nemanjića, piše Blic.

Ljubiša Janić, Foto: K. Kamenov / RAS Srbija
Ljubiša Janić, Foto: K. Kamenov / RAS Srbija

Sve se na sreću završilo bez težih posledica, a Ljubiša Janić smatra da je napad na njegovog sina, zapravo bio usmeren ka njemu.

- Moj sin se vraćao iz grada sa devojkom kada su iz žbuna iskočila dvojica muškaraca koji su navukli fantomke na glave. On je prvo mislio da je u pitanju šala, ali su ga onda su krenuli na njega pesnicama. On je pokušao da se odbrani a pošto je devojka počela da vrišti, oni su pobegli. On nema nikakve povrede, tako da je na sreću sve prošlo bez posledica - objašnjava prvi čovek Gradske uprave Niša.

Ljubiša Janić smatra da iza napada stoji neko ko je bio nezadovoljan nekom njegovom odlukom, s obzirom na značaj funkcije koju obavlja, ili je pak napad upozorenje za nešto što se tek treba dogoditi.

- Moj sin je doktor medicinskih nauka i ne postoji nikakav razlog da ga neko prepada sa fantomkama na glavi. Sigurno je to bilo usmereno ka meni. Analizirao sam odluke koje sam donosio i nisam uspeo da nađem mogući razlog za napad. Do sada niko od mene nije tražio ni da da donesem neku odluku koja nije po zakonu, pa da to možda bude razlog. Moja supruga je do juče bila Direktor Poreske uprave, a sada je koordinator Poreske policije, tako da bi i to možda mogao da bude razlog, ali sam verovatno ja u pitanju - smatra Janić.

U niškoj policiji potvrđuju samo da su postupali su po prijavi da su, 24. juna ove godine nešto pre ponoći, dve nepoznate osobe pokušale fizički da napadnu mladića i devojku iz ovog grada, a potom im i pretili.

- Policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta i preduzela sve neophodne mere i radnje iz svoje nadležnosti i konsultovala tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela - saopšteno je iz policije.


#   policija   nasilje   Gradska uprava   PU Niš   Ljubiša Janić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima