Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сахрањена крагујевачка гимназијалка

rssBookmark and Share

Јовановац 21.09.2011. Аutor : T.D

Сахрањена Снежана Павић, ученица крагујевачке гимназије која је погинула у недељу рано ујутро у саобраћајној несрећи код Крагујевца.

Сахрањена крагујевачка гимназијалка

Чинило се јуче да и небо плаче за Снежаном Павић (16), ученицом крагујевачке гимназије која је погинула у тешкој саобраћајној несрећи у понедељак ујутру код Крагујевца. Над одром и над гробом у крагујевачком насељу Јовановац мајка, отац, рођаци, комшије, школски другови...

Туга је угушила све речи, чули су се само јецаји и лелек. Снежанин брат Ненад, у чијем је наручју била пре трагедије јер су заједно седели на предњем седишту када се аутомобил преврнуо, није био на сахрани своје једине сестре. Трагичну вест да више нема његове Даде, како ју је звао, саопштили су му лекари, а због повреда и шока задржан је у болници.

Јелена Јанковић, девојка која је у овој несрећи тешко повређена, али је преживела превртање аутомобила у коме се возило осморо младих људи, јуче је почела да се опоравља. Дошла је свести и скинута је са апарата за дисање.

Марко С. (18), који је те ноћи возио аутомобил и након кривудања по путу изгубио контролу и преврнуо се, још је у болници. Против њега је поднета кривична пријава, а биће саслушан када се опорави од повреда.


#   Јовановац   кривична пријава   Јелена јанковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима