Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sahranjena kragujevačka gimnazijalka

rssBookmark and Share

Jovanovac 21.09.2011. Autor : T.D

Sahranjena Snežana Pavić, učenica kragujevačke gimnazije koja je poginula u nedelju rano ujutro u saobraćajnoj nesreći kod Kragujevca.

Sahranjena kragujevačka gimnazijalka

Činilo se juče da i nebo plače za Snežanom Pavić (16), učenicom kragujevačke gimnazije koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u ponedeljak ujutru kod Kragujevca. Nad odrom i nad grobom u kragujevačkom naselju Jovanovac majka, otac, rođaci, komšije, školski drugovi...

Tuga je ugušila sve reči, čuli su se samo jecaji i lelek. Snežanin brat Nenad, u čijem je naručju bila pre tragedije jer su zajedno sedeli na prednjem sedištu kada se automobil prevrnuo, nije bio na sahrani svoje jedine sestre. Tragičnu vest da više nema njegove Dade, kako ju je zvao, saopštili su mu lekari, a zbog povreda i šoka zadržan je u bolnici.

Jelena Janković, devojka koja je u ovoj nesreći teško povređena, ali je preživela prevrtanje automobila u kome se vozilo osmoro mladih ljudi, juče je počela da se oporavlja. Došla je svesti i skinuta je sa aparata za disanje.

Marko S. (18), koji je te noći vozio automobil i nakon krivudanja po putu izgubio kontrolu i prevrnuo se, još je u bolnici. Protiv njega je podneta krivična prijava, a biće saslušan kada se oporavi od povreda.


#   Jovanovac   krivična prijava   Jelena janković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima