Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Убица из Куршумлије ван животне опасности

Bookmark and Share

07.09.2011. Аutor : Tanja.E

40-годишњи Југослав Шејић из Куршумлије који је синоћ аутоматском пушком у центру града убио бившу супругу Зорицу Шејић, а затим себи пуцао у груди налази се ван животне опасности,потврђено је ''Јужној Србији '' на клиници за грудну хирургију у Клиничком центру у Нишу.

Убица из Куршумлије ван животне опасности

КУРШУМЛИЈА, 7. септембра 2011. (Јужна Србија) - Шејић ,који је радио у 301. складишту убојних средстава 3. складишног батаљона Централне логистичке базе у Куршумлији, убио је у уторак 6. септембра своју супругу Зорицу Шејић (35) у пекари "Витамикс" где је радила, у самом центру Куршумлије.

Шејић се до пекаре довезао аутомобилом марке ''Голф'', из ког је, на очиглед више десетина грађана, изашао са аутоматском пушком и упао у пекару, у којој је радила његова бивша супруга Зорица Шејић а убрзо се зачула и рафална паљба.

''Јесам ли ти рекао да ћу доћи да те убијем ? '', казао је Шејић пре него што је пуцао у своју бившу супругу.

Зорица је бившег супруга више пута пријављивала полицији у Куршумлији због претњи да ће је убити.

Према првим, незваничним информацијама, мотив овог злочина је љубомора.

Југослав и Зорица имају двоје деце, сина од 17 година и шестогодишњу ћерку.

Како је ''Јужна Србија'' незванично већ објавила, овај професионални војник је већ дуже време имао психичке проблеме, као последицу учешћа у ратним дејствима током НАТО бомбардовања на Косову и Метохији,ипак на клиници у Нишу где се Шејић налази казали су нам да још увек нису тражили консултацију неуропсихијатра .

Шејић се од Зорице развео пре годину дана, а она је у последње време живела код својих родитеља.

-Претио је да ће побити и њу и родитеље, да ће бацити бомбу на кућу, а због учесталих претњи три пута га је пријављивала полицији у Куршумлији,прича кроз сузе сестра убијене Зорице, Горица Миљковић.


#   Јужна Србија регион   убиство
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима