Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ubica iz Kuršumlije van životne opasnosti

Bookmark and Share

07.09.2011. Autor : Tanja.E

40-godišnji Jugoslav Šejić iz Kuršumlije koji je sinoć automatskom puškom u centru grada ubio bivšu suprugu Zoricu Šejić, a zatim sebi pucao u grudi nalazi se van životne opasnosti,potvrđeno je ''Južnoj Srbiji '' na klinici za grudnu hirurgiju u Kliničkom centru u Nišu.

Ubica iz Kuršumlije van životne opasnosti

KURŠUMLIJA, 7. septembra 2011. (Južna Srbija) - Šejić ,koji je radio u 301. skladištu ubojnih sredstava 3. skladišnog bataljona Centralne logističke baze u Kuršumliji, ubio je u utorak 6. septembra svoju suprugu Zoricu Šejić (35) u pekari "Vitamiks" gde je radila, u samom centru Kuršumlije.

Šejić se do pekare dovezao automobilom marke ''Golf'', iz kog je, na očigled više desetina građana, izašao sa automatskom puškom i upao u pekaru, u kojoj je radila njegova bivša supruga Zorica Šejić a ubrzo se začula i rafalna paljba.

''Jesam li ti rekao da ću doći da te ubijem ? '', kazao je Šejić pre nego što je pucao u svoju bivšu suprugu.

Zorica je bivšeg supruga više puta prijavljivala policiji u Kuršumliji zbog pretnji da će je ubiti.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, motiv ovog zločina je ljubomora.

Jugoslav i Zorica imaju dvoje dece, sina od 17 godina i šestogodišnju ćerku.

Kako je ''Južna Srbija'' nezvanično već objavila, ovaj profesionalni vojnik je već duže vreme imao psihičke probleme, kao posledicu učešća u ratnim dejstvima tokom NATO bombardovanja na Kosovu i Metohiji,ipak na klinici u Nišu gde se Šejić nalazi kazali su nam da još uvek nisu tražili konsultaciju neuropsihijatra .

Šejić se od Zorice razveo pre godinu dana, a ona je u poslednje vreme živela kod svojih roditelja.

-Pretio je da će pobiti i nju i roditelje, da će baciti bombu na kuću, a zbog učestalih pretnji tri puta ga je prijavljivala policiji u Kuršumliji,priča kroz suze sestra ubijene Zorice, Gorica Miljković.


#   Južna Srbija region   ubistvo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima