Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшена два мушкарца за убиство двогодишње Данке Илић: Сумња се да су је аутомобилом усмртили

Bookmark and Share

Бор 04.04.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Данашња вест о хапшењу двојице осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић је шокирала јавност, која је нестала пре више од 10 дана у селу Мраморско брдо близу Бора. Сумња се да су ова два лица, која су приведена у полицијску станицу аутомобилом, извршила злочин над девојчицом, која је пронађена мртва.

Ухапшена два мушкарца за убиство двогодишње Данке Илић: Сумња се да су је аутомобилом усмртили

Председник Србије Александар Вучић саопштио је на посебној седници Владе Србије да су осумњичени признали извршење дела. "Имамо лоше вести за дете из Бора, Данку Илић је убијена. Полиција је ухапсила два лица која су извршила убиство Данке и, колико сам схватио, признали су дело обојица", рекао је Вучић.

Ова трагедија је потресла целу земљу, а очекује се да полиција ускоро саопшти више детаља о овом случају. Према незваничним информацијама, сумња се да су осумњичени користили аутомобил како би усмртили девојчицу, а затим њено тело сакрили на месту које се користи као дивља депонија уз Старобачки пут код Бора.

Ухапшенима је одређено полицијско задржавање до 48 сати, док се наставља истрага о овом стравичном злочину који је потресао целу земљу. Јавно комунално радници предузећа "Водовод" Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот су идентификовани као осумњичени.

Очекује се да ће детаљи о овом случају наставити да интригирају јавност док се истражне активности не заврше.

Потрага за двогодишњом Данком Илић почела је 26. марта, а због њеног нестанка је први пут покренут систем за проналажење малолетника "Пронађи ме".

Полиција наставља интензиван рад на овом случају, о чему ће благовремено  обавестити јавност.


#   Александар Вучић   убиство   Бор   нестанак   Систем пронађи ме   Данка Илић
@avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима