Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšena dva muškarca za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić: Sumnja se da su je automobilom usmrtili

Bookmark and Share

Bor 04.04.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Današnja vest o hapšenju dvojice osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić je šokirala javnost, koja je nestala pre više od 10 dana u selu Mramorsko brdo blizu Bora. Sumnja se da su ova dva lica, koja su privedena u policijsku stanicu automobilom, izvršila zločin nad devojčicom, koja je pronađena mrtva.

Uhapšena dva muškarca za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić: Sumnja se da su je automobilom usmrtili

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na posebnoj sednici Vlade Srbije da su osumnjičeni priznali izvršenje dela. "Imamo loše vesti za dete iz Bora, Danku Ilić je ubijena. Policija je uhapsila dva lica koja su izvršila ubistvo Danke i, koliko sam shvatio, priznali su delo obojica", rekao je Vučić.

Ova tragedija je potresla celu zemlju, a očekuje se da policija uskoro saopšti više detalja o ovom slučaju. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da su osumnjičeni koristili automobil kako bi usmrtili devojčicu, a zatim njeno telo sakrili na mestu koje se koristi kao divlja deponija uz Starobački put kod Bora.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, dok se nastavlja istraga o ovom stravičnom zločinu koji je potresao celu zemlju. Javno komunalno radnici preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot su identifikovani kao osumnjičeni.

Očekuje se da će detalji o ovom slučaju nastaviti da intrigiraju javnost dok se istražne aktivnosti ne završe.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić počela je 26. marta, a zbog njenog nestanka je prvi put pokrenut sistem za pronalaženje maloletnika "Pronađi me".

Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će blagovremeno  obavestiti javnost.


#   Aleksandar Vučić   ubistvo   Bor   nestanak   Sistem pronađi me   Danka Ilić
@avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima