Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sedmi dan potrage za Dankom: Očekuju se informacije od bečke policije, MUP Crne Gore se uključio

Bookmark and Share

Bor 01.04.2024. Južna Srbija Info, RTS

Već sedmi dan traje intenzivna potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom Polju kod Bora. Istraga o njenom nestanku se širi na teritoriju Srbije, dok se očekuju informacije od bečke policije.

Sedmi dan potrage za Dankom: Očekuju se informacije od bečke policije, MUP Crne Gore se uključio

Policija je proširila svoje aktivnosti nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su zabeležene dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku. Ambasada Srbije je pozvala sve koji borave u Austriji da, ukoliko prepoznaju nestalu devojčicu, odmah obaveste policiju.

Međunarodna potraga za Danka Ilićem je takođe aktivirana, a Interpol je uključen u proces. Očekuje se da će saradnja sa međunarodnim agencijama i nadležnim organima doprineti bržem razrešenju ovog slučaja.

MUP Crne Gore građanima: Obavestite Interpol ako imate podatke o Danki

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je da je u toku potraga za nestalom devočicom Dankom Ilić (2) iz Srbije i zamolilo građane Crne Gore da ukoliko imaju informacije o nestaloj devojčici o tome obaveste kancelariju Interpola u Pogdorici.

Iz crnogorskog MUP-a su podsetili da je u vezi sa nestankom Danke Ilić Interpol raspisao žutu poternicu.

“Molimo sve građane da ukoliko raspolažu korisnim podacima vezanim za nestalu devojčicu, obaveste kancelariju NCB Interpola Podgorica na broj telefona 020 243 511, koji je dostupan 24/7”, navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore, objavljenom na mreži Iks.


#   MUP RS   Bor   nestanak   Beč   Austrija   MUP Crne Gore   Danka Ilić
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima