Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Возило покосило групу пешака, погинуо пролазник

rssBookmark and Share

25.09.2015. Нишке Вести, Јужна Србија Инфо

У улици Димитрија Туцовића, код ОМВ пумпе, возило, које се кретало великом брзином, налетело је на групу пролазника од којих је један преминуо на лицу места

Возило покосило групу пешака, погинуо пролазник

Погинуо је мушкарац стар 55 година, а повређена жена, стара 48 година, која је пребачена у нишки Клинички центар, наводе из полиције, преноси Танјуг.

Према речима очевидаца, возило, које се кретало великом брзином, налетело је на групу пролазника од којих је један преминуо на лицу места, једна особа има отворени прелом доњих екстремитета док је трећа од доживљеног стреса тренутно у Заводу за хитну медицинску помоћ.

Незгода се догодила у улици Димитрија Туцовића, код ОМВ пумпе, улици која се у саобраћајним картама Ниша обележава као црна тачка.

Према наводима полиције несрећа се догодила када је „цитроен“ којим је управљао возач из Ниша налетео на мушкарца и жену. 

У Заводу за хитну медицинску помоћ, ПР Душан Гостовић за Нишке Вести потврђује да је на лицу места једна особа погинула, једна има отворени прелом доњих екстреитета и смештена је у Ургентни центар док је трећа због стреса на опсервацији у Заводу за хитну медицинску помоћ.

У току је увиђај надлежног тужиоца и полиције, напомињу из Полицијске управе.


#   саобраћајна незгода   Клинички центар   Нишке вести   Димитрија Туцовића   Ургентни центар   Душан Гостовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима