Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Жена заводила мушкарце, а онда их у кући тукла са мужем и пљачкала

rssBookmark and Share

30.10.2014. Блиц, ЈСИ

Нишка полиција ухапсила је Д. Д. (33) и његову невенчану супругу М. З. (22), обоје из Ниша, због сумње да су опљачкали двојицу мушкараца из околине Ниша и Лесковца које су на превару намамили у своју кућу.

Преваранти из Ниша
Преваранти из Ниша

Жртве су без провере пристајале на швалерацију, а затим су биле нападнуте, претучене и опљачкане

Сумња се да је М. З. "навлачила" оштећене нудећи им секс, али када би дошли у кућу из друге собе се неочекивано појављивао Д. Д. са ножевима у рукама, кажу у нишкој полицији! - Оштећени из околине Лексовца добио је 17. октобра СМС поруку којом му М. З. нуди секс, наводећи да је добила број од његовог познанинка. Када је ушао у наведену кућу, М. З. је закључала врата. Он је сео у фотељу и таман када је „радња“ требало да почне, из друге собе се појавио Д. Д, њен невенчани супруг. Почео је да виче: „Дошао си да ми је..ш жену, јел ти знаш да је то моја жена" - каже извор.

Тада су Д.Д. и М.З. физички напали оштећеног и тукли га, претећи да ће му убити породицу. Ухапшени Д.Д. је полудео када је видео да жртва код себе има само 3.200 динара.

Викао је на њега: „Па, је л' си са толико новца мислио да је**ш“. Суочен са озбиљним претњама, човек је признао да у колима има торбицу са 12.500 динара и мобилним телефоном „ЛГ“. Они се сумњиче да су га држали сат времена у кући након чега су пристали да га пусте - каже саговорник. Запретили су му да ће га убити ако их пријави, али је он то ипак учинио после десет дана, страхујући за безбедност. Полиција је утврдила да постоји још један оштећени из околине Ниша.

- Оштећени је већ два пута већ био са М. З. раније, али не у тој кући, па му није била сумњива њена понуда 19. октобра да купи две литре пива и дође код ње у Ниш. Када је ушао у кућу, по истом сценарију се појавио Д. Д. са ножевима. Претили су му да ће га водити на Бубањ да му ископају гроб, да ће му послати криминалце ако им не да новац. Он код себе није имао пара, па су узели „самсунг“ телефон. Повели су га колима да, наводно, позајми паре од пријатеља, али се сетио да има сакривених 5.000 динара у возилу које им је дао, уз обећање да ће донети још. Они су из кола побегли право у кладионицу - додаје наш саговорник. Пошто су наставили да му шаљу поруке да им донесе остатак новца, или ће га „водити на Бубањ“, оговорио им је да ће их пријавити полицији, након чега су узнемиравања престала.

Полиција је претресом куће пронашла "ЛГ" телефон, а осумњичени су задржани до 48 часова због сумње да су извршили разбојништво и противправно лишавање слободе, након чега ће бити спроведени надлежном тужилаштву у Нишу.

С обзиром на то да је у току рада утврђено да постоји већи број оштећених позивамо грађане да, уколико препознају осумњичене са фотографије, пријаве случај на број телефона 192 или 018/522-982 и 018/503-127, саопштила је занично нишка полиција.

 


#   секс   полиција   пљачка   превара   фотографије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима