Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Job Fair 2016: Твоја каријера почиње овде

rssBookmark and Share

Ниш 23.01.2016. Јужна Србија Инфо

Седми по реду „ Job Fair“ биће одржан 7. и 8. марта 2016. године у згради Електронског факултета Универзитета у Нишу.

Job Fair 2016: Твоја каријера почиње овде

Сајам послова и стручних пракси „Job Fair“ је настао као жеља наше организације да студентима и квалификованим младим људима помогне у налажењу послова, али и да им пружи могућности за запослење у струци. Поред тога, један од главних мотива овог сајма је унапређење вештина студената. Под слоганом „Твоја каријера почиње овде“, БЕСТ Ниш покушава да мотивише студенте да буду активни у тражењу посла и већ годинама у томе успева. То постиже обезбеђивањем квалитетног и професионалног кадра послодавцима, стручним усавршавањем заинтересованих путем пракси у земљи и иностранству, односно креирањем добре комуникације на релацијама студент – образовни систем – компаније.

Студентима, дипломцима и постдипломцима свих факултета Универзитета у Нишу, а и шире, пружа се јединствена прилика да на сајму ступе у директан контакт са компанијама, које су у потрази за младим, амбициозним и квалификованим кадровима. Стога ће сви посетиоци сајма жељни запослења, успеха и каријере, имати могућност да своје ЦВ-еве предају лично представницима компанија учесница за чија су радна места заинтересовани. Осим директног контакта са компанијама, посетиоцима ће потпуно бесплатно бити омогућено да кроз сет презентација компанија учесница, семинара, тренинга и радионица стекну или унапреде вештине које се захтевају у модерном систему пословања, а које немају прилику да стекну током формалног образовања.

Више на: www.jobfairnis.rs/

 

Коментара: 0


#   Ниш   запошљавање   млади   Електронски факултет   радна места   Job Fair   БЕСТ   компаније   Сајам послова и стручних пракси
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима