Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш од 6. до 8. октобра у знаку Сајма аутомобила

rssBookmark and Share

Ниш 29.09.2023. Јужна Србија Инфо

Ниш ће од 6. до 8. октобра бити у знаку аутомобилске индустрије и 14. Сајма аутомобила “Ауто мото фест Ниш” који се одржава у Хали „Чаир“ и који привлачи велики број посетиоца из града и региона. Тим поводом градоначелница Ниша Драгана Сотировски разговарала је на пријему у Градској кући са организаторима Сајма из Сити групе и дистрибутерима.

Ниш од 6. до 8. октобра у знаку Сајма аутомобила

Као и претходне и ове године велика пажња биће усмерена на хибридна, електрична возила и мотоцикле уз богату и разноврсну пратећу опрему.

Сотировски је казала да је Сајам поред огромног привредног значаја бележи и велики број туристичких посета. У време одржавања сајма град посети и до 30.000 људи.

Додала је да Сајам аутомобила треба да живи и зато га Град подржавамо 14. годину заредом. Посебно је истакла да је радује то што ће велики број излагача имати електричне аутомобиле за које постоји велико интересовање међу купцима. Град ће подржати овај тренд и тиме што ће се залагати да буде више електро пуњача у складу са Зеленом агендом и очувањем животне средине.

Саша Ђорђевић, менаџер Сајма аутомобила је исткао да ће посетиоци на овогодишњем Сајму видети 15 нишких и 10 српских премијера, велики број електричних и хибридних возила, а први пут ће бити изложена и лака доставна електровозила.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Оливер Пауновић   Сајам аутомобила
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима