Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишу „Златни кључ Подунавља“ као просперитетној локалној самоуправи

rssBookmark and Share

Ниш 04.11.2020. Јужна Србија Инфо

Данас је у нишком Официрском дому одржана свечаност на којој је заменица градоначелнице Ниша Душица Давидовић.примила „Златни кључ Подунавља“, признање Нишу као просперитетној локалној самоуправи.

Нишу „Златни кључ Подунавља“ као просперитетној локалној самоуправи

Признање Нишу је додељено „као просперитетној локалној самоуправи која се у региону препознаје по афирмацији привредног и друштвеног стваралаштва у овом делу Србије“ и „Нишу који постаје модеран град са јаким међународним везама“, граду толеранције, отворености и динамичног развоја.

Захваљујући на награди, Душица Давидовић је рекла да је награда подстрек за Ниш, али и за околне градове овог региона да радимо више, јаче и снажније.
Признање додељују Медиа Инвент из Новог Сада, Институт европских региона (ИРЕ) из Салцбурга и Унија послодаваца Србије током одржавања Дунавског бизнис форума.

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски учествовала је у раду Дунавског бизнис форума на коме је представила град и његов план даљег развоја.

На свечаној церемонији у Официрском дому појединцима су уручене награде „Дунавска повеља“ и „Капетан Миша Анастасијевић“ за постигнуте резултате и достигнућа у привредном и друштвеном стваралаштву.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Економски форум   локална самоуправа   Душица Давидовић   Дунав   Подунавски регион   Златни кључ Подунавља   Дунавски бизнис форум
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима