Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišu „Zlatni ključ Podunavlja“ kao prosperitetnoj lokalnoj samoupravi

rssBookmark and Share

Niš 04.11.2020. Južna Srbija Info

Danas je u niškom Oficirskom domu održana svečanost na kojoj je zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović.primila „Zlatni ključ Podunavlja“, priznanje Nišu kao prosperitetnoj lokalnoj samoupravi.

Nišu „Zlatni ključ Podunavlja“ kao prosperitetnoj lokalnoj samoupravi

Priznanje Nišu je dodeljeno „kao prosperitetnoj lokalnoj samoupravi koja se u regionu prepoznaje po afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva u ovom delu Srbije“ i „Nišu koji postaje moderan grad sa jakim međunarodnim vezama“, gradu tolerancije, otvorenosti i dinamičnog razvoja.

Zahvaljujući na nagradi, Dušica Davidović je rekla da je nagrada podstrek za Niš, ali i za okolne gradove ovog regiona da radimo više, jače i snažnije.
Priznanje dodeljuju Media Invent iz Novog Sada, Institut evropskih regiona (IRE) iz Salcburga i Unija poslodavaca Srbije tokom održavanja Dunavskog biznis foruma.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski učestvovala je u radu Dunavskog biznis foruma na kome je predstavila grad i njegov plan daljeg razvoja.

Na svečanoj ceremoniji u Oficirskom domu pojedincima su uručene nagrade „Dunavska povelja“ i „Kapetan Miša Anastasijević“ za postignute rezultate i dostignuća u privrednom i društvenom stvaralaštvu.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Ekonomski forum   lokalna samouprava   Dušica Davidović   Dunav   Podunavski region   Zlatni ključ Podunavlja   Dunavski biznis forum
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima