Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обележен Дан младих у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 01.09.2016.

Скупштинском одлуком се од 2011. године 1. Септембар прославља као Дан младих Града Ниша, Ниш je постао први град који има свој Дан младих.

Обележен Дан младих у Нишу

Ове године  Дам младих је обележен у Обреновићевој улици, на платоу  ТПЦ Калча, испред Теленора презентацијом путем штандова различитих организација, неформалних група и институција које раде са младима и за младе, као чинилаца омладинске политике у Граду.

Штандове је посетио заменик градоначелника проф.др Милош Банђур,а сви заинтересовани грађани могли су  добити корисне информације о различитим могућностима, објављеним конкурсима и едукацијама.

Управа за омладину и спорт представила је своје летње радионице намењене средњошколцима, док је Неформална група НИ ФОТО представила   своју изложбу.

„Задатак Града је да у времену пред нама омогући активно учешће младих у доношењу одлука и поступцима, како на локалном, тако и на државном нивоу, као и да се побољша квалитет живота младих, уважавајући њихове интересе“-рекао је заменик градоначелника Милош Банђур и нагласио да је „Град Ниш итекако заинтересован за развој младих и њихов допринос креирању живота на подручју града и да је веома битно препознати и сачувати талентоване и перспективне појединце.“


#   Ниш   Канцеларија за младе   Милош Банђур   ТЦ Калча   управа за омладину   Дан младих  
@Milos_Bandjur @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима