Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Откривамо ко је Трачара: Прљава Фејсбук кампања

rssBookmark and Share

Прокупље 06.05.2013. Стефан Радовић

Припадници МУП-а открили су иднетитет осбе која стоји иза фејсбук стране “Трачара Прокупље” на чијој мети су већ неколико месеци познати политчари из Топличког округа.

Откривамо ко је Трачара: Прљава Фејсбук кампања

Након истраге и герилске акције , откривено је да иза профила на друштвеној мрежи Фејсбук под називом “Трачара прокупље” заправо стоји председник општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Прокупљу Дарко Лакетић, сазнаје Јужна Србија.

На мети “Трачаре Прокупље” су водећи локални политичари прокупачког ДС Милан Арсовић, Бобан Лепојевић, Горан Мрдаковић и Владимир Јовановић. Затим УРС, пре свих др Драган Динић предсеник ове странке у Прокупљу, као и председник општине из СПС – а Љубиша Ђурковић.

Трачара оптужује прозване да краду, да имају интимне односе с рођацима, сексуалне афере са малолетницама, да приморавају своје службенике на интимне односе како би остали на послу, да паралелно с брачном заједницом негују дугогодишње везе, да кући носе телевизоре које су купили за предузећа и слично.

Иначе, председник општинског одбора СНС- у Прокупљу Дарко Лакетић који стоји иза профила ради на две фунције, као директор градске апотеке у том граду и уролог у општој болници.


#   Прокупље   Драган Динић   СНС   Љубиша Ђурковић   Јужна Србија регион   трачара   Милан Арсовић   Бобан Лепојевић   Дарко Лакетић   Горан Мрдаковић   Владимир Јовановић   председник општине
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима