Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otkrivamo ko je Tračara: Prljava Fejsbuk kampanja

rssBookmark and Share

Prokuplje 06.05.2013. Stefan Radović

Pripadnici MUP-a otkrili su idnetitet osbe koja stoji iza fejsbuk strane “Tračara Prokuplje” na čijoj meti su već nekoliko meseci poznati politčari iz Topličkog okruga.

Otkrivamo ko je Tračara: Prljava Fejsbuk kampanja

Nakon istrage i gerilske akcije , otkriveno je da iza profila na društvenoj mreži Fejsbuk pod nazivom “Tračara prokuplje” zapravo stoji predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Prokuplju Darko Laketić, saznaje Južna Srbija.

Na meti “Tračare Prokuplje” su vodeći lokalni političari prokupačkog DS Milan Arsović, Boban Lepojević, Goran Mrdaković i Vladimir Jovanović. Zatim URS, pre svih dr Dragan Dinić predsenik ove stranke u Prokuplju, kao i predsednik opštine iz SPS – a Ljubiša Đurković.

Tračara optužuje prozvane da kradu, da imaju intimne odnose s rođacima, seksualne afere sa maloletnicama, da primoravaju svoje službenike na intimne odnose kako bi ostali na poslu, da paralelno s bračnom zajednicom neguju dugogodišnje veze, da kući nose televizore koje su kupili za preduzeća i slično.

Inače, predsednik opštinskog odbora SNS- u Prokuplju Darko Laketić koji stoji iza profila radi na dve funcije, kao direktor gradske apoteke u tom gradu i urolog u opštoj bolnici.


#   Prokuplje   Dragan Dinić   SNS   Ljubiša Đurković   Južna Srbija region   tračara   Milan Arsović   Boban Lepojević   Darko Laketić   Goran Mrdaković   Vladimir Jovanović   predsednik opštine
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima