Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворен 5. Форум напредних технологија

rssBookmark and Share

Ниш 22.10.2019. Јужна Србија Инфо

У Официрском дому отворен је 5.Форум напредних технологија у организацији Канцеларије за локални економски развој и пројекте у партнерству са Привредном комором Србије, Регионалном привредном комором , Електронским и Машинским факултетом Универзитета у Нишу, Националном службом за запошљавање, Филијала Ниш и Кластером напредних технологија НиКАТ.

Отворен 5. Форум напредних технологија

Форум напредних технологија биће подељен у три тематска дела, који ће бити организовани у октобру и новембру 2019. године и у марту 2020. године.

У првом делу форума, од 22. до 25. октобра, биће одржани Специјализовани Сајам запошљавања и професионалне оријентације и Сајам образовања, у Официрском дому у Нишу и Научна конференција ТЕЛСИКС 2019, године на Електронском факултету Универзитета у Нишу, Бизнис форум са темом економије и напредних технологија и панел о будућности паметних градова,  окупиће стручњаке у Регионалној привредној комори Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа,у оквиру другог дела Форума 28. новембра.

У оквиру отварања и презентације Научно технолошког парка биће организована изложба  фирми и образовних институција, традиционална изложба производа некадашњег гиганта ЕИ у новом музејском простору,  као и додала награда  за рад у области напредних технологија,  у новом простору  Научно технолошког парка.


#   Ниш   Форум напредних технологија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима