Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otvoren 5. Forum naprednih tehnologija

rssBookmark and Share

Niš 22.10.2019. Južna Srbija Info

U Oficirskom domu otvoren je 5.Forum naprednih tehnologija u organizaciji Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije, Regionalnom privrednom komorom , Elektronskim i Mašinskim fakultetom Univerziteta u Nišu, Nacionalnom službom za zapošljavanje, Filijala Niš i Klasterom naprednih tehnologija NiKAT.

Otvoren 5. Forum naprednih tehnologija

Forum naprednih tehnologija biće podeljen u tri tematska dela, koji će biti organizovani u oktobru i novembru 2019. godine i u martu 2020. godine.

U prvom delu foruma, od 22. do 25. oktobra, biće održani Specijalizovani Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije i Sajam obrazovanja, u Oficirskom domu u Nišu i Naučna konferencija TELSIKS 2019, godine na Elektronskom fakultetu Univerziteta u Nišu, Biznis forum sa temom ekonomije i naprednih tehnologija i panel o budućnosti pametnih gradova,  okupiće stručnjake u Regionalnoj privrednoj komori Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga,u okviru drugog dela Foruma 28. novembra.

U okviru otvaranja i prezentacije Naučno tehnološkog parka biće organizovana izložba  firmi i obrazovnih institucija, tradicionalna izložba proizvoda nekadašnjeg giganta EI u novom muzejskom prostoru,  kao i dodala nagrada  za rad u oblasti naprednih tehnologija,  u novom prostoru  Naučno tehnološkog parka.


#   Niš   Forum naprednih tehnologija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima