Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Борислав Пелевић штрајкује глађу на прелазу Јариње

Bookmark and Share

Јариње 09.03.2014.

Делегацији Патриотског фронта, у којој су били чланови Српског сабора Заветници и Сабора српског јединства, који су јутрос кренули на Косово и Метохију на заказани предизборни скуп забрањен је прелазак на Јарињу.

Борислав Пелевић штрајкује глађу на прелазу Јариње

Др Борислав Пелевић је започео штрајк глађу, због забране уласка на његово родно Косово и Метохију и враћања делегације Патриотског фронта са граничног прелаза Јариње

Он је започео штрајк глађу са поруком: "Или ћете ме пустити на Косово и Метохију, или ћу умрети."

У 13 часова је завршена конференција за штампу у Косовској Митровици, на којој се обратио председник Заветника Стефан Стаменковски који је поручио да ће делегација Заветника која је стигла јутрос у Митровицу идмах кренути на Јариње где се налази други део делегације међу којима је и др Борислав Пелевић, којима је јутрос забрањен улаз на Косово и Метохију. Др Пелевић пре пола сата започео је штрајк глађу, који неће прекинути све док не му буде дозвољен улазак на Косово и Метохију.

Др Борислава Пелевића, који се родио на Косову и Метохији, за њега живео и ратовао, шиптарска полиција јутрос није дозволила да уђе на територију јужне српске покрајине. Он је управо започео штрајк глађу са поруком: "Или ћете ме пустити на Косово и Метохију, или ћу умрети."

Др Борислав Пелевић на Јарињу отпочео је штрајк глађу и жеђу у циљу да се српској јавности покаже какве су последице "Бриселског споразума".


#   полиција   Косово и Метохија   Борислав Пелевић   избори 2014   ССЈ   Јариње   штрајк глађу   Заветници
@zavetnici @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима