Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Borislav Pelević štrajkuje glađu na prelazu Jarinje

Bookmark and Share

Jarinje 09.03.2014.

Delegaciji Patriotskog fronta, u kojoj su bili članovi Srpskog sabora Zavetnici i Sabora srpskog jedinstva, koji su jutros krenuli na Kosovo i Metohiju na zakazani predizborni skup zabranjen je prelazak na Jarinju.

Borislav Pelević štrajkuje glađu na prelazu Jarinje

Dr Borislav Pelević je započeo štrajk glađu, zbog zabrane ulaska na njegovo rodno Kosovo i Metohiju i vraćanja delegacije Patriotskog fronta sa graničnog prelaza Jarinje

On je započeo štrajk glađu sa porukom: "Ili ćete me pustiti na Kosovo i Metohiju, ili ću umreti."

U 13 časova je završena konferencija za štampu u Kosovskoj Mitrovici, na kojoj se obratio predsednik Zavetnika Stefan Stamenkovski koji je poručio da će delegacija Zavetnika koja je stigla jutros u Mitrovicu idmah krenuti na Jarinje gde se nalazi drugi deo delegacije među kojima je i dr Borislav Pelević, kojima je jutros zabranjen ulaz na Kosovo i Metohiju. Dr Pelević pre pola sata započeo je štrajk glađu, koji neće prekinuti sve dok ne mu bude dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju.

Dr Borislava Pelevića, koji se rodio na Kosovu i Metohiji, za njega živeo i ratovao, šiptarska policija jutros nije dozvolila da uđe na teritoriju južne srpske pokrajine. On je upravo započeo štrajk glađu sa porukom: "Ili ćete me pustiti na Kosovo i Metohiju, ili ću umreti."

Dr Borislav Pelević na Jarinju otpočeo je štrajk glađu i žeđu u cilju da se srpskoj javnosti pokaže kakve su posledice "Briselskog sporazuma".


#   policija   Kosovo i Metohija   Borislav Pelević   izbori 2014   SSJ   Jarinje   štrajk glađu   Zavetnici
@zavetnici @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima