Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Демократе сређују своје редове

rssBookmark and Share

Врање 12.08.2014. ЈугМедиа

Др Слободан Стаменковић председник градског одбора Демократске странке (ДС) у Врању рекао је за јуГмедиу да је овај одбор добио задатак да „покрене“ одборе у неким одборима Пчињског округа.

Демократе сређују своје редове

„Добили смо додатну одговорност да заведемо ред у осталим општинским одборима на нивоу округа. Наиме, ако изузмемо Врање и Владичин Хан, као Трговиште делимично у осталим општинама округа као да одбори не фукционишу. Чекамо из централе званичне инструкције како да покренемо одборе“, каже Стаменковић.

На конференцији за новинаре, уприличене поводом шест месеци партиципирања у власти Стаменковић је резимирао успехе директора, већника и осталих функционера који су уласком у власт преузели одговорност и додаје  да је реч о веома храбрим људима који су функције преузели у време када је у странци, граду, али и у целој земљи било доста, како је казао, „политичких и финансијских турбуленција“.

„Сви ови људи су праве демократе, које су се одупреле разним лошим дешавањима, подметањима и уценама. Ја сам данас поносан на све те људе који су остали у правој странци у тренуцима који су били преломни за будућност демократије“, истакао је Стаменковић.

 


#   Врање   ДС   Владичин Хан   Трговиште   Пчињски округ   Слободан Стаменковић
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима