Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Душан Вујовић, в.д. министра одбране: Гашић смењен? (ВИДЕО)

Bookmark and Share

30.01.2016. Танјуг, Јужна Србија Инфо

Премијер Србије Александар Вучић потписао је предлог за разрешšење министра одбране Братислава Гаšшића и упутио га Народној скупшšтини. Вучић овластио Душана Вујовића да врши овлашћења министра одбране до избора новог министра, пише Танјуг.

Фото: Screenshot, YouTube ritamgrada.rs
Фото: Screenshot, YouTube ritamgrada.rs

Премијер Србије је овластио министра финансија Душана Вујовића да врши овлашћења министра одбране до избора новог министра, наводи се у саопштењу канцеларије Владе Србије за сарадњу с медијима.Очекује се да то буде једна од тема на ванредном заседању парламента, које је заказано за понедељак.

Премијер Србије Александар Вучић упутио је захтев за одржање ванредног заседања парламента 5. фебруара, на којем ће бити разматрано разрешење министра одбране Братислава Гашића, које је данас потписао.

Премијер Вучић рекао је јуче да ће министар одбране Братислав Гаšшић бити разрешšен до краја јануара како је раније обећао, а да ће потом, после 15 дана, представити новог министра.

Премијер је раније изјавио да Гашšић неће поднети оставку, већ да ће траžити његово разреšење у Скупшšтини Србије, јер се, како је рекао, не плаšи јавне расправе, пред посланицима.

Извор: Танјуг

Да подсетимо због чега је дошло до смене Братислава Гашића (ВИДЕО)

 


#   Братислав Гашић   Александар Вучић   Министарство финансија   смена   Министарство одбране   Душан Вујовић   Скупштина Србије   Братислава
@avucic @mo_i_vs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима