Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: И након три године, још увек нема одговорних за моје хапшење!

rssBookmark and Share

26.03.2017. Јужна Србија Инфо

“Данас се навршава три године од хапшења наводне осмочлане криминалне групе на чијем сам челу био ја", изјавио је данас Бранислав Јовановић.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

"Пре пар месеци стигло је решење да се обуставља свака врста истраге против мене и свих осталих који су приведени заједно са мном тог 26.03.2014. године, а у притвору сам провео два месеца, о чему сам већ раније говорио.”, каже Бранислав Јовановић, одборник коалиције “Ниш, мој град” у Скупштини Града Ниша.

Он подсећа да је ово јединствен случај у Нишу као и у вишестраначком систему да осморо људи буде ухапшено у једном дану и да се након тога одустане од било какве истраге.

“Нема одговорних ни данас. Нису одговорни ни политичари инспиратори, ни медији који су данима и месецима извештавали о томе како је буџет Града оштећен, о тањем асфалту, о прикривању имовине, о неквалитетним радовима...Полицајци који су све то организовали и даље некажњено шетају градом, а то су Дејан Богдановић, Слађан Коцић као и њихов шеф Ђурковић”, наглашава Јовановић и додаје: 

“Ово злодело не сме да се заборави јер не тежимо ка Јужној Америци или Африци него ка Европи и Ангели Меркел, бар тако чујемо."


#   хапшење   Бранислав Јовановић   саопштење   одговорност
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима