Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jovanović: I nakon tri godine, još uvek nema odgovornih za moje hapšenje!

rssBookmark and Share

26.03.2017. Južna Srbija Info

“Danas se navršava tri godine od hapšenja navodne osmočlane kriminalne grupe na čijem sam čelu bio ja", izjavio je danas Branislav Jovanović.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

"Pre par meseci stiglo je rešenje da se obustavlja svaka vrsta istrage protiv mene i svih ostalih koji su privedeni zajedno sa mnom tog 26.03.2014. godine, a u pritvoru sam proveo dva meseca, o čemu sam već ranije govorio.”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On podseća da je ovo jedinstven slučaj u Nišu kao i u višestranačkom sistemu da osmoro ljudi bude uhapšeno u jednom danu i da se nakon toga odustane od bilo kakve istrage.

“Nema odgovornih ni danas. Nisu odgovorni ni političari inspiratori, ni mediji koji su danima i mesecima izveštavali o tome kako je budžet Grada oštećen, o tanjem asfaltu, o prikrivanju imovine, o nekvalitetnim radovima...Policajci koji su sve to organizovali i dalje nekažnjeno šetaju gradom, a to su Dejan Bogdanović, Slađan Kocić kao i njihov šef Đurković”, naglašava Jovanović i dodaje: 

“Ovo zlodelo ne sme da se zaboravi jer ne težimo ka Južnoj Americi ili Africi nego ka Evropi i Angeli Merkel, bar tako čujemo."


#   hapšenje   Branislav Jovanović   saopštenje   odgovornost
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima