Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: Само обећање, а обећање лудом радовање!

rssBookmark and Share

Чокот 24.06.2016. Јужна Србија Инфо

Говорили смо раније, а и време је показало да је демонтажом амбуланте у насељу Милка Протић направљена амбуланта у Чокоту", рекао је Бранислав Јовановић.

Амбуланта Милка Протић
Амбуланта Милка Протић

"Градски челници су у време изборне кампање обећавали свашта, а између осталог и амбуланту, међутим све се завршило на обећањима", каже Бранислав Јовановић, председник нишког одбора Народног покрета Србије.

Он каже да су и поред обећања директора нишког Дома здравља становници овог насеља ипак остали без основне здравствене заштите.

Амбуланта у Нишкој Бањи изграђена је у прошлом сазиву власти

"Прошло је скоро три месеца и до данашњег дана ништа није урађено. Оптуживали су нас да се овде ради о политиканству, али тога није било као што видите. Овде се ради о неодговорности власти према грађанима који су остали ускраћени за најосновније ствари, а све зарад нечије политичке промоције у изборној кампањи и како би се хвалили да су отворили нову амбуланту у другом месту", закључује Јовановић.

Он подсећа да је у време претходне локалне власти у Нишу саграђено пет нових амбуланти, у Мајаковског, затим у насељу Бранко Бјеговић, у Нишкој  Бањии и другим деловима града.

 


#   Бранислав Јовановић   Чокот   НПС Народни покрет Србије   Амбуланта Милка Протић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима