Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jovanović: Samo obećanje, a obećanje ludom radovanje!

rssBookmark and Share

Čokot 24.06.2016. Južna Srbija Info

Govorili smo ranije, a i vreme je pokazalo da je demontažom ambulante u naselju Milka Protić napravljena ambulanta u Čokotu", rekao je Branislav Jovanović.

Ambulanta Milka Protić
Ambulanta Milka Protić

"Gradski čelnici su u vreme izborne kampanje obećavali svašta, a između ostalog i ambulantu, međutim sve se završilo na obećanjima", kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

On kaže da su i pored obećanja direktora niškog Doma zdravlja stanovnici ovog naselja ipak ostali bez osnovne zdravstvene zaštite.

Ambulanta u Niškoj Banji izgrađena je u prošlom sazivu vlasti

"Prošlo je skoro tri meseca i do današnjeg dana ništa nije urađeno. Optuživali su nas da se ovde radi o politikanstvu, ali toga nije bilo kao što vidite. Ovde se radi o neodgovornosti vlasti prema građanima koji su ostali uskraćeni za najosnovnije stvari, a sve zarad nečije političke promocije u izbornoj kampanji i kako bi se hvalili da su otvorili novu ambulantu u drugom mestu", zaključuje Jovanović.

On podseća da je u vreme prethodne lokalne vlasti u Nišu sagrađeno pet novih ambulanti, u Majakovskog, zatim u naselju Branko Bjegović, u Niškoj  Banjii i drugim delovima grada.

 


#   Branislav Jovanović   Čokot   NPS Narodni pokret Srbije   Ambulanta Milka Protić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima