Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки напредњаци неће мењати кадрове, који су имали успех у протеклом периоду?

rssBookmark and Share

Ниш 16.12.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

У реaкцији на саопштење Демократске странке у Нишу у коме поред критика на рачун градске власти, стоји да је могућа смена директора ТОН-а, чије недвосмислене резултате сви признају, из Градског одбора СНС-а осуђују предходну "демократску" власт и додају да ће се пројекти започети претходних неколико година наставити, све у циљу развоја Града.

Нишки напредњаци неће мењати кадрове, који су имали успех у протеклом периоду?

Познаваци политичких прилика у Нишу виде у саопштењу ГрО СНС-а, као одговор нишким демократама, добру прилику да се нишкој јавности предочи, како ће кадрови који су остварили успех у раду протеклих година, остати ту где јесу, и да неће доћи до исхитрених потеза у том смислу.

Саопштење ГрО СНС-а у Ниш, преносимо у целости.

Градски одбор Српске напредне странке Ниш саопштава да је ДС још једном показала оно што грађани Ниша и Србије већ одавно знају - да су они, док су вршили власт, јавне функције користили ради стицања личне и страначке користи, на штету грађана и без поштовања надлежних државних институција чије су ингеренције тада радо узурпирали. Резултати такве политике, које су они 2012. године оставили грађанима и новој власти, јесу: 5 милијарди динара неисплаћених и пренетих обавеза буџета Града Ниша, 21,5 милион евра задужења по основу кредита и јавна комунална предузећа на ивици колапса.

Српска напредна странка, као политичка странка која је одговорна према грађанима Ниша и Србије, труди се да оправда поверење добијено на изборима и обавља власт тако да сваким даном учини живот грађана бољим и лакшим и да извуче Ниш и Србију из стања у које су их довели ДС и њени сателити, управо водећи политику какву су навели у свом саопштењу.

Српска напредна странка још једном понавља да су сви грађани Србије једнаки пред законом и да надлежни државни органи уживају безусловну подршку за расветљавање свих кривичних дела, без обзира на страначку припадност њихових починилаца, што није био случај у време владавине ДС.

Српска напредна странка наставља да води политику поштовања државних институција и врши власт у интересу свих грађана Ниша, како би се обезбедио континуирани развој Града и реализовали инвестициони пројекти започети претходних неколико година.

Коментара: 0


#   Ниш   ДС   СНС   Туристичка организација Ниш   кадрови
@demokrate @sns_srbija @
[ Додај коментар ]