Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški naprednjaci neće menjati kadrove, koji su imali uspeh u proteklom periodu?

rssBookmark and Share

Niš 16.12.2017. Z.S. Južna Srbija Info

U reakciji na saopštenje Demokratske stranke u Nišu u kome pored kritika na račun gradske vlasti, stoji da je moguća smena direktora TON-a, čije nedvosmislene rezultate svi priznaju, iz Gradskog odbora SNS-a osuđuju predhodnu "demokratsku" vlast i dodaju da će se projekti započeti prethodnih nekoliko godina nastaviti, sve u cilju razvoja Grada.

Niški naprednjaci neće menjati kadrove, koji su imali uspeh u proteklom periodu?

Poznavaci političkih prilika u Nišu vide u saopštenju GrO SNS-a, kao odgovor niškim demokratama, dobru priliku da se niškoj javnosti predoči, kako će kadrovi koji su ostvarili uspeh u radu proteklih godina, ostati tu gde jesu, i da neće doći do ishitrenih poteza u tom smislu.

Saopštenje GrO SNS-a u Niš, prenosimo u celosti.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš saopštava da je DS još jednom pokazala ono što građani Niša i Srbije već odavno znaju - da su oni, dok su vršili vlast, javne funkcije koristili radi sticanja lične i stranačke koristi, na štetu građana i bez poštovanja nadležnih državnih institucija čije su ingerencije tada rado uzurpirali. Rezultati takve politike, koje su oni 2012. godine ostavili građanima i novoj vlasti, jesu: 5 milijardi dinara neisplaćenih i prenetih obaveza budžeta Grada Niša, 21,5 milion evra zaduženja po osnovu kredita i javna komunalna preduzeća na ivici kolapsa.

Srpska napredna stranka, kao politička stranka koja je odgovorna prema građanima Niša i Srbije, trudi se da opravda poverenje dobijeno na izborima i obavlja vlast tako da svakim danom učini život građana boljim i lakšim i da izvuče Niš i Srbiju iz stanja u koje su ih doveli DS i njeni sateliti, upravo vodeći politiku kakvu su naveli u svom saopštenju.

Srpska napredna stranka još jednom ponavlja da su svi građani Srbije jednaki pred zakonom i da nadležni državni organi uživaju bezuslovnu podršku za rasvetljavanje svih krivičnih dela, bez obzira na stranačku pripadnost njihovih počinilaca, što nije bio slučaj u vreme vladavine DS.

Srpska napredna stranka nastavlja da vodi politiku poštovanja državnih institucija i vrši vlast u interesu svih građana Niša, kako bi se obezbedio kontinuirani razvoj Grada i realizovali investicioni projekti započeti prethodnih nekoliko godina.


#   Niš   DS   SNS   Komunalna preduzeća   Gradski odbor   Turistička organizacija Niš   kadrovi
@demokrate @sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima