Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радуловић започео кампању на југу Србије

rssBookmark and Share

Врање 16.03.2017. РТВ Врање, Јужна Србија Инфо

Лидер покрета „Доста је било“ и председнички кандидат Саша Радуловић, кренуо је у предизборну турнеју из Врања. Са Радуловићем у обилазак Србије, иде и пет посланика, потпредседници покрета али и чланови локалног покрета у Врању. На шеталишту испред Робне куће био је постављен штанд, а Радуловић је Врањанцима делио флајере и разговарао са њима.

Фото: РТВ Врање
Фото: РТВ Врање

Током турнеје која је симболично названа „Куг за други круг“ председнички кандидат Саша Радуловић, је у шетњи кроз Врање, говорио Врањанцима о програму 20 тачака и о разлозима да у што већем броју изађу на изборе:

„Ови избори су референдум против Вучића и његове катастрофалне политике, чију цену плаћају сви грађани Србије.  Пензионерима је отео 180 милиона".

Радуловић каже да у државној каси има довољно новца али је потребно трошити га у интересу грађана, а не у циљу одржавања партократије.

Ако уведете ред, укинете субвенције има довољно новца да се не само врате пензије и отете плате него да се смање порези и доприноси да би привреда продисала. 
Уколико буде изабран за председника, Радуловић најављује укидање неких закона и расписивање парламентарних избора:

"Ниједан штетан закон ако будем изабран за председника неће проћи, рецимо, закон о смањењу пензија, давање субвенција страним инвеститорима, као да смо ми нека банана држава која нема своје грађевинске фирме. То је оно што може председник. Али, најважније је да се након ових избора отвара могућност за промену целог система, јер ће након председничких одмах бити расписани нови парламентарни избори и то је прилика да се уведе ред у целу државу".

Након Врања, Радуловић ће обићи и друге општине Пчињског округа.

 


#   Врање   субвенције   Саша Радуловић   Доста је било   други круг   председнички избори 2017
@SasaRadulovich @DostaJeBilo @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима